Privé drumles

KRIJG PERSOONLIJK DRUMLES MET ONDERSTEUNING!

Privé Drumles in Nieuwendijk

Ben je beginner, gevorderd, of ben je op zoek naar nieuwe impulsen? Dan ben je bij TopMuzikanten.nl aan het juiste adres.

Ervaar zelf hoe het prachtige drumstel van DW Collector serie speelt. Ontwikkel je drumtalent verder onder persoonlijke begeleiding van Arjan. Arjan speelt in op jouw drumniveau, zodat jij een nog betere drummer wordt.

In de lessen wordt d.m.v. verschillende methodieken gewerkt aan je houding, onafhankelijkheid en techniek. Slag voor slag leer je de vaardigheden die je nodig hebt om drums te spelen en je muzikaliteit verder te ontwikkelen.

Drum techniek

We gaan aan de slag met:

• Persoonlijke drum leerdoelen
• Niveau verbeteren
•Ontwikkelen van ritmes en fills in verschillende stijlen
•Techniek oefeningen voor de ontwikkeling van timing en coördinatie

Onafhankelijkheid en improvisatievermogen
•Speelvaardigheid in de praktijk, drum je favoriete nummer
•Ontspannen leren spelen op een metronoom/clicktrack
•Stemmen en onderhouden van het drumstel

“Ik zie dat ik mijn vaardigheden wekelijks verbeteren”

 

Daniel op privé drumles

Na onze verhuizing was ik op zoek naar een nieuwe drumdocent. Arjan bleek niet alleen in de buurt te zitten met zijn drumschool, maar ook nog eens topklasse materiaal in zijn bezit te hebben! Hierdoor kunnen we samen snel en eenvoudig de lessen doornemen en zie ik mijn vaardigheden wekelijks verbeteren.

Arjan is enorm meedenkend als het gaat om muziekkeuze; wanneer je graag zelf de liedjes uitkiest die je mee wil spelen is daar in overleg altijd ruimte voor. Ik raad iedereen aan om bij Arjan op drumles te gaan als je in korte tijd grote stappen op muzikaal gebied wil kunnen maken!

Inschrijven drumles Altena

Wil je liever niet alleen op drumles en met iemand samen spelen? Dat kan! Volg duo drumles bijvoorbeeld samen met een vriend, vriendin, zoon, dochter, vader of moeder!

Fysiek_drumles_formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.