Over ons

LEER ONS BETER KENNEN, WIJ GELOVEN IN JOUW TALENT!

Onze passie

Wij zijn Arjan en Mirjam van Maastricht, samen gelukkig getrouwd en trotse ouders van 3 prachtige kinderen. We wonen aan de rand van Almkerk, met het uitzicht de polder in. In onze tuin genieten we van een heerlijk kop koffie en de gezelligheid van elkaar. Gezinstijd vinden we belangrijk en plannen we bewust.

In 2012 heeft Arjan zijn audio engineer opleiding behaald aan het SAE in Rotterdam. Deze kennis gebruikt hij nu al jaren als ervaren geluidstechnicus in onze eigen muziekstudio. De passie voor muziek is ontstaan vanuit het drummen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van een zeer unieke drumkit uit de DW Collector serie.

Ervaar zelf hoe het prachtige drumstel van DW Collector serie speelt. En ontwikkel je drumtalent verder onder persoonlijke begeleiding van Arjan. Arjan speelt in op jouw drumniveau, zodat jij je een nog betere drummer wordt.

Een muzikale groet van ons,
Arjan & Mirjam

Al onze vaardigheden

Lees hier meer over waar wij goed in zijn en waar wij jou mee kunnen helpen.

Drumtechniek

Drummen van ritmes vanuit de pols en vingers, spelen van single strokes, double strokes en paradiddles behoren tot de fundamenten van een goede drumtechniek.

DRUMCOÖRDINATIE

Drummen met je linker- en rechterhand, je beide voeten en met je hersenen nadenken welk ritme en tempo je speelt. Beide hersenhelften zijn actief. Dit zorgt ervoor dat je onbewust bezig bent met je motoriek en coördinatie, je bent geestelijk en lichamelijk in topconditie.

DRUMRITMES

We concentreren ons op het spelen in kwarten, achtsten zowel links- als rechtshandig. Ook het spelen van drumfills komt aan bod.

Scroll naar top