Muziek studio

PROFESSIONELE MUZIEKSTUDIO TE NIEUWENDIJK

EEN PROFESSIONELE GELUIDSOPNAME, dichterbij dan u denkt!

Speel jij in een muziekvereniging, drumband, een gelegenheidskoor, dweilorkest of ben jij solomuzikant? Of ben jij de geluidstechnicus die op zoek is naar een opname muziekstudio? Een professionele geluidsopname is dichterbij dan u denkt.

Een van de fundamenten van een goede opnamestudio is de techniek. Wij hebben de nieuwste opname-apparatuur in huis en dat hoor je terug in de opname. Topmuzikanten.nl te Nieuwendijk, beschikt over een opname ruimte van ruim 100m2, de nieuwste generatie apparatuur bestaande uit universal audio UAD-2 Satellite – OCTO, Pro tools HD Ultimate en uiteraard een geschoold technicus. Tegen een zeer vriendelijk tarief kan jij laagdrempelig kennis maken met deze moderne, professionele opnametechniek.

Zowel ervaren als onervaren muzikanten voelen zich thuis in de muziekstudio van Topmuzikanten.nl. De opnames worden zorgvuldig en desgewenst in samenwerking met jou afgemixt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten? neem contact met ons op!

Tevens is de ruimte te huur voor repetitie oefenmomenten, vergaderingen of gezelschappen van 64 personen. 45,00 euro per uur excl. Btw

Studio formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.