Online DRUMLES abonnement

Leer in 1 jaar drummen via de online lessen van Topmuzikanten.nl 

Over ons

LEER ONS BETER KENNEN...

Welkom bij Topmuzikanten, 

Wij vinden het belangrijk dat drumles toegankelijk is. Betaalbaar, professioneel en geschikt voor iedereen. 

Arjan heeft meer dan 20 jaar drum ervaring en weet dan ook precies wat de beginnende drummer nodig heeft. 

fleur
fleur
27/12/2022
Super samenwerking met Topmuzikanten gehad! Fijn hoe ze van te voren met je communiceren. Ook toen we daar waren een top samenwerking! Fijn hoe ze met kinderen omgaan en alles goed hadden voorbereid. We konden zo aan de slag en de opnamen stond er zo op. Ook het eind resultaat was super goed en kwam snel binnen! Al met al helemaal super en is echt om aan te raden! Thanks Arjan en Mirjam voor het eind resultaat en de goede samenwerking. Wij gaan er zeker meer gebruik van maken 🙂
Peter
Peter
15/12/2022
Arjan is een topmuzikant die van anderen topmuzikanten weet te maken. Zowel online lessen als fysieke lessen waarin hij effectief beginnende en gevorderde muzikanten naar een hoger niveau brengt. Toffe vent
Elise Ippel
Elise Ippel
14/11/2022
De drumlessen van Arjan zijn persoonlijk en worden ingevuld naar jouw niveau en wensen. Arjan is altijd positief, geduldig en geeft opbouwende feedback. Als iets niet gelijk lukt, dan proberen we het gewoon nog een keer. Op deze manier ontstaat er een fijne ontspannen sfeer tijdens de lessen. Dus gewoon top!
Martine Erkelens
Martine Erkelens
05/11/2022
Onze dochters hebben vandaag een liedje ingezongen in de studio van topmuzikanten. Arjan is heel leuk en ervaren met kinderen. Hij begeleid het zo dat iedereen vertrouwen krijgt. De meiden hebben het heel leuk gehad wat een ervaring in zo’n mooie studio.
Dick Groenevelt
Dick Groenevelt
21/09/2022
Ik heb een aantal drumlessen gehad van Arjan. Deze drumlessen hebben mij in combinatie met oefeningen thuis een beter beginnend drummer gemaakt. Arjan besteedt tijdens de drumles veel persoonlijke aandacht aan mij en speelt in op wat ik nodig heb. Ook is het mooi om op het professionele DW drumstel te spelen. Heb je zin om te leren drummen dan raad ik Topmuzikanten.nl ten zeerste aan!
Marloes Nederveen
Marloes Nederveen
21/09/2022
Onze jongens wilden al heel graag een drumstel. Toen kwamen wij uit bij topmuzikanten. We zijn snel en goed geholpen. Daarnaast zijn de online lessen ook fantastisch. Heel duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen en je kunt ook goed zien via de video hoe je het moet doen. Je kunt zoveel de les oefenen als je wilt. En alles op je eigen tempo. Onze jongens doen het met veel plezier en topmuzikanten is dan ook een mega aanrader als je wilt leren drummen en hier alles voor wilt aanschaffen. Alles handig bij 1 shop!
Perfect
beginners drumstel

Yamaha DTX452K

Elektronisch drumstel Yamaha DTX452K

Inclusief hoofdtelefoon, drumstokken, kruk en base pedaal

Geavanceerde drummodule

Geluidsarm

Compact

Online drumlessen

voor beginners

Ik wil leren drummen

De komende 7 dagen krijg jij vrij toegang tot de gehele leeromgeving. 

Bekijk de online drumles video’s en maak kennis met de oefentracks.

In de media

Alle basisschool leerlingen uit de gemeente Altena krijgen dit schooljaar 2022/2023 weer de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente.

Uiteraard doen wij ook mee! Volg Online drumles bij TopMuzikanten.nl. Nu voor slechts €9,95 per maand.