Online drumles abonnement

Leer in 1 jaar drummen via de online lessen van Topmuzikanten.nl 

Over ons

Leer ons beter kennen...

Welkom bij Topmuzikanten, 

Wij vinden het belangrijk dat drumles toegankelijk is. Betaalbaar, professioneel en geschikt voor iedereen. 

Arjan heeft meer dan 20 jaar drum ervaring en weet dan ook precies wat de beginnende drummer nodig heeft. 

Alex van der Linden
Alex van der Linden
10/06/2024
Super goede begeleiding, top drumles locatie
Arne
Arne
22/03/2024
Ik ben zeer enthousiast over de online drumlessen van TopMuzikanten. Op een begrijpelijke en zeer professionele manier wordt je de kneepjes van het vak geleerd. Er zit een hele goede uitleg en opbouw in de lessen. Door de verschillende tempo's kun je eenvoudig meekomen en jezelf uitdagen om steeds sneller het ritme te gaan spelen. Een dikke aanrader voor iedereen die wil leren drummen!
A Noniem
A Noniem
04/12/2023
Geweldige muziekschool voor drumlessen gecombineerd met een hart voor worship. Je leert er dus niet alleen drummen, maar ook God aanbidden en anderen daardoor bedienen met je slagwerkinstrument. Workshop hierin gevolgd op 2 december jl., De workshop werd gegeven door Mirjam en haar man Arjan. Zij waren heel goed op elkaar afgestemd en heel tof. Eerst een mooie presentatie vooraf gekregen over worship en daarna met meerdere drummers tegelijk een gaaf worship nummer leren drummen. Door de eenvoudige uitleg van hoe een nummer in elkaar zit, opgebouwd wordt en hoe je naar de drumpartij luistert, was dit voor mij heel verhelderend. Zowel een ervaren als beginnende drummer leert hier veel. De meest basic vragen werden ook serieus genomen en uitgebreid beantwoord. Heel fijn!! Ik ga weer terug :D!
TP Hoff
TP Hoff
03/03/2023
Heerlijke plaats , geweldige service en vele mogelijkheden !
fleur
fleur
27/12/2022
Super samenwerking met Topmuzikanten gehad! Fijn hoe ze van te voren met je communiceren. Ook toen we daar waren een top samenwerking! Fijn hoe ze met kinderen omgaan en alles goed hadden voorbereid. We konden zo aan de slag en de opnamen stond er zo op. Ook het eind resultaat was super goed en kwam snel binnen! Al met al helemaal super en is echt om aan te raden! Thanks Arjan en Mirjam voor het eind resultaat en de goede samenwerking. Wij gaan er zeker meer gebruik van maken 🙂
Peter
Peter
15/12/2022
Arjan is een topmuzikant die van anderen topmuzikanten weet te maken. Zowel online lessen als fysieke lessen waarin hij effectief beginnende en gevorderde muzikanten naar een hoger niveau brengt. Toffe vent
Elise Ippel
Elise Ippel
14/11/2022
De drumlessen van Arjan zijn persoonlijk en worden ingevuld naar jouw niveau en wensen. Arjan is altijd positief, geduldig en geeft opbouwende feedback. Als iets niet gelijk lukt, dan proberen we het gewoon nog een keer. Op deze manier ontstaat er een fijne ontspannen sfeer tijdens de lessen. Dus gewoon top!
Martine Erkelens
Martine Erkelens
05/11/2022
Onze dochters hebben vandaag een liedje ingezongen in de studio van topmuzikanten. Arjan is heel leuk en ervaren met kinderen. Hij begeleid het zo dat iedereen vertrouwen krijgt. De meiden hebben het heel leuk gehad wat een ervaring in zo’n mooie studio.
Dick Groenevelt
Dick Groenevelt
21/09/2022
Ik heb een aantal drumlessen gehad van Arjan. Deze drumlessen hebben mij in combinatie met oefeningen thuis een beter beginnend drummer gemaakt. Arjan besteedt tijdens de drumles veel persoonlijke aandacht aan mij en speelt in op wat ik nodig heb. Ook is het mooi om op het professionele DW drumstel te spelen. Heb je zin om te leren drummen dan raad ik Topmuzikanten.nl ten zeerste aan!
Marloes Nederveen
Marloes Nederveen
21/09/2022
Onze jongens wilden al heel graag een drumstel. Toen kwamen wij uit bij topmuzikanten. We zijn snel en goed geholpen. Daarnaast zijn de online lessen ook fantastisch. Heel duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen en je kunt ook goed zien via de video hoe je het moet doen. Je kunt zoveel de les oefenen als je wilt. En alles op je eigen tempo. Onze jongens doen het met veel plezier en topmuzikanten is dan ook een mega aanrader als je wilt leren drummen en hier alles voor wilt aanschaffen. Alles handig bij 1 shop!
Perfect beginners
drumstel

Yamaha DTX452K

Elektronisch drumstel Yamaha DTX452K

Inclusief hoofdtelefoon, drumstokken, kruk en base pedaal

Geavanceerde drummodule

Geluidsarm

Compact

Drumles voor beginners

De komende 7 dagen krijg jij vrij toegang tot de gehele leeromgeving. 

Bekijk de online drumles video’s en maak kennis met de oefentracks.

In de media

Alle basisschool leerlingen uit de gemeente Altena krijgen dit schooljaar 2022/2023 weer de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente.

Uiteraard doen wij ook mee! Volg Online drumles bij TopMuzikanten.nl. Nu voor slechts €9,95 per maand.

Veel gestelde vragen

Ben je beginner, gevorderd, of ben je op zoek naar nieuwe impulsen? Dan ben je bij de online drumlessen van TopMuzikanten.nl aan het juiste adres.

De lessen worden geleverd met oefentracks op 60, 90, 120 en 150 BPM. Hierdoor bepaal jij je eigen drumniveau. 

Beheer je 60 BPM goed? Ga dan naar een gemiddeld tempo van 90 BPM. Haal nog meer uit je talent door de oefentracks van 120 en 150 BPM.

De online drumlessen van TopMuzikanten.nl kun je bekijken vanaf je computer, smartphone en tablet. 

Bij aankoop van het maandabonnement profiteer jij direct van alle lessen met de daarbij behorende oefentracks. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Het kan voorkomen dat de mail van TopMuzikanten.nl in je spambox terecht is gekomen. Mocht je dus geen mail ontvangen, check dan even je spambox.

Kom je er niet uit? Stuur even een mail naar klantenservice@topmuzikanten.nl Wij helpen je graag!

Mail je vraag naar Klantenservice@topmuzikanten.nl

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.