Drumles in Sleeuwijk

Online drumlessen in Sleeuwijk

Woon jij in Sleeuwijk en wil jij leren drummen? Dan zijn de GRATIS online drumlessen van TopMuzikanten.nl echt iets voor jou! De drumlessen zijn speciaal ontwikkeld om van jou een topdrummer te maken. Topmuzikanten.nl biedt drumles voor beginners maar ook als gevorderde drummer ben je bij ons aan het juiste adres.

100% gratis

Online drumlessen!

Introductielessen om kennis te maken

Schrijf je vandaag nog in en ontvang de komende 7 dagen een uitdagende drumles.

Klik hier om meteen te starten met het complete pakket

Online drumles

MEER INFORMATIE OVER DE ONLINE DRUMLES

Bij elk drumpakket ontvang je meerdere uitdagende online drumlessen

Ontwikkel jezelf tot een TOP drummer met de muzieklessen van TopMuzikanten.nl. Je krijgt direct toegang tot alle drumlessen met de daarbij behorende oefentracks. Leer ritmes spelen in kwarten en achtsten. Zowel links- als rechtshandig drummen komt aan bod.

Dit drumles abonnement is maandelijks opzegbaar.

Onze missie:  ”Drumles betaalbaar voor iedereen” ‘’want wij geloven in jouw talent!”.

De les duurt ongeveer 10 tot 15 minuten waarin we beginnen met een warming-up.  De ritmes van de vorige les worden herhaald, zodat je zelf direct merkt of het dagelijks oefenen gelukt is. Het nieuwe ritme van de les wordt op een rustig tempo uitgelegd en voorgespeeld door Arjan. 

Het voordeel van online drumles is, dat er vier camera’s rondom het drumstel staan, zodat je in 1 oogopslag ziet wat Arjan precies speelt met de handen en de voeten. En jij zelf nog beter kan leren drummen.

Daarna gaan we samen drummen,  op een rustig tempo van 60 BPM, een gemiddeld tempo van 90 BPM en een wat sneller tempo op 120 BPM. Dit doen we met behulp van een metronoom, zodat je op een constant tempo leert spelen.  Door het vaste tempo wordt het gemakkelijker om zowel je linker- als je rechterhand en je voeten te laten samenwerken.

De lessen worden geleverd met een groot aantal oefentracks waarmee jij de geleerde ritmes nog eens lekker op je gemak kunt doornemen.Na het volgen van de online drumles ga je beginnen om  de ritmes uit de les op het tempo van 60 BPM & 90 BPM goed beheerst te spelen. Daarna daag je jezelf uit om dit ook op 120 BPM te drummen. Als BONUS is er ook een oefentrack van 150 BPM toegevoegd. Op deze manier kun jij je snelheid en coördinatie oefenen.

We moedigen je aan om elke dag een kwartier tot half uur te drummen. Focus je op de oefeningen, en behaal een beter eindresultaat.

Verbeter je drumskills, ontwikkel nieuwe ritmes en fills in verschillende stijlen. 

Gebruik de techniek-oefeningen voor de ontwikkeling van timing, drummen met linker- en rechterhand, de coördinatie, onafhankelijkheid en improvisatie vermogen. En natuurlijk nog veel meer!

‘’want wij geloven in jouw talent!”