Online drumschool Den Haag

Woon jij in Den Haag en wil jij leren drummen? Dan zijn de online drumlessen van TopMuzikanten.nl echt iets voor jou! De drumlessen zijn speciaal ontwikkeld om van jou een topdrummer te maken. 

Ook vanuit Den Haag kun je de online drumlessen van TopMuzikanten.nl volgen. Je doet dit gemakkelijk vanaf je laptop, tablet of mobiel.

Leer in 1 jaar drummen via de online lessen van Topmuzikanten.nl 

Volg online drumles in Den Haag

Direct drummen met Online Drumles

Met onze online drumles krijg je onmiddellijke toegang tot alle drumlessen en bijhorende oefentracks. Duik in de wereld van kwart- en achtste ritmes en verken zowel links- als rechtshandig drummen. Bovendien is ons drumles abonnement flexibel en maandelijks opzegbaar.

Betaalbaar drummen voor iedereen

Wij willen dat drumles betaalbaar is voor iedereen. Probeer de online drumlessen 14 dagen lang voor slechts €0,99. Daarna betaal je €9,99 per maand. Elke maand gemakkelijk opzegbaar, zodat jij nergens aanvast zit!

De kracht van online drummen

Het dagelijks besteden van 15 tot 30 minuten aan drummen kan wonderen doen voor je vaardigheden. Focus op onze oefeningen en zie je drumskills verbeteren. Van nieuwe ritmes en fills tot technische oefeningen die je timing, coördinatie en improvisatievermogen versterken; wij bieden het allemaal.

Samen drummen met een metronoom

Door samen te drummen op tempo’s van 60, 90 en 120 BPM met de hulp van een metronoom, zorg je voor een consistent ritme. Deze aanpak maakt het eenvoudiger om je handen en voeten synchroon te laten werken.

Optimaliseer je drummen met oefentracks

Onze online drumlessen zijn inclusief diverse oefentracks. Deze helpen je om de ritmes op 60 en 90 BPM te beheersen en jezelf uit te dagen op 120 BPM. Bovendien krijg je als bonus een oefentrack op 150 BPM, waarmee je je snelheid en coördinatie verder kunt ontwikkelen.

Jij kan drummen als een pro!

Met regelmatige oefening en focus op onze oefeningen kun je verbluffende resultaten behalen. Van het ontwikkelen van nieuwe ritmes en fills tot het verbeteren van je timing en coördinatie; wij geloven dat jij het in je hebt om te schitteren in de wereld van drummen.