Gratis proeflessen

Leer in 1 jaar drummen via de online lessen van Topmuzikanten.nl

Meld je aan en ontvang 7 gratis proeflessen

Meld je nu aan voor de gratis proeflessen voor alle niveaus en start vandaag al met drummen. Waar mogen we de gegevens voor de proeflessen naartoe sturen?

Geen spam & afmelden met 1 klik.

Onze studenten over Topmuzikanten

Dick Groenevelt
Lees verder
Ik heb een aantal drumlessen gehad van Arjan. Deze drumlessen hebben mij in combinatie met oefeningen thuis een beter beginnend drummer gemaakt. Arjan besteedt tijdens de drumles veel persoonlijke aandacht aan mij en speelt in op wat ik nodig heb. Ook is het mooi om op het professionele DW drumstel te spelen. Heb je zin om te leren drummen dan raad ik Topmuzikanten.nl ten zeerste aan!
Peter
Lees verder
Arjan is een topmuzikant die van anderen topmuzikanten weet te maken. Zowel online lessen als fysieke lessen waarin hij effectief beginnende en gevorderde muzikanten naar een hoger niveau brengt. Toffe vent
Elise Ippel
Lees verder
De drumlessen van Arjan zijn persoonlijk en worden ingevuld naar jouw niveau en wensen. Arjan is altijd positief, geduldig en geeft opbouwende feedback. Als iets niet gelijk lukt, dan proberen we het gewoon nog een keer. Op deze manier ontstaat er een fijne ontspannen sfeer tijdens de lessen. Dus gewoon top!
Marloes Nederveen
Lees verder
Onze jongens wilden al heel graag een drumstel. Toen kwamen wij uit bij topmuzikanten. We zijn snel en goed geholpen. Daarnaast zijn de online lessen ook fantastisch. Heel duidelijk wordt uitgelegd wat je moet doen en je kunt ook goed zien via de video hoe je het moet doen. Je kunt zoveel de les oefenen als je wilt. En alles op je eigen tempo. Onze jongens doen het met veel plezier en topmuzikanten is dan ook een mega aanrader als je wilt leren drummen en hier alles voor wilt aanschaffen. Alles handig bij 1 shop!

Aanmelden voor de 7 gratis proeflessen